Realisaties

Table en pieds acier thermolaqué avec du chêne Belge massif de 40mm

Wood & Steel Design meubelen

Creatie van uw droomtafel in combinatie met de ideale stoelen maken van dit gegeven een uniek concept waarbij u alle keuzes in handen heeft inzake het ontwerp ervan.
Garde corps thermolaqué sur mesure.

Leuningen en trapleuningen

Creatie, vervaardiging en plaatsing van leuningen voor balkons, trappen, etc. op maat gemaakt en volgens de smaak van de klant. Afwerking in gepoederlakt staal in RAL kleur naar keuze van de klant.
porte vitrée en thermolaqué noir mat

Smeedijzeren ramen en deuren

Unieke smeedijzeren ramen en deuren op maat en volgens de smaak en wensen van de klant. In elk interieurdesign toepasbaar en verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpallet.
Vleugelpoort met cederhouten afwerking

Poorten en Hekwerken

Alle soorten poorten en hekwerken op maat gemaakt naar de smaak van de klant. Anti-roest garantie dankzij de kwalitatieve afwerking van gepoederlakt staal. Beschikbaar in alle type RAL kleuren.
Escalier sur mesure

Stalen trappen

Binnen- en buitentrappen in staal. Mogelijkheid tot combinatie van verschillende soorten hout (Eik, Padouk,... etc.). Made in Belgium!
Usinage

Metaalbewerking - Verspaning - Frezen - Servicedienst - Onderhoudswerken - Laswerken Mig/Tig

Draai- en freeswerken, rectificatie, plooien, versnijden, laswerken Mig et Tig, etc. op maat van de klant. Dit is mogelijk voor zowel 1 specifiek stuk en/of meerdere series van onderdelen. Wij zijn uitgerust met traditionele draai en freesmachines waarbij het nog steeds een ambacht blijft met een kwalitatief hoogstaande afwerking die wordt uitgevoerd met meer dan 25 jaar expertise in deze branche. Hierbij kunnen wij zeer kort op de bal spoelen en de klant naar wens bedienen inzake metaalbewerking.