Diensten

Sedri Metaalbewerking

Sedri Ferronnerie

Oog voor detail!

Sinds de oprichting is Sedri een van de meest vertrouwde namen in de branche. Ontdek hoe we tegemoet komen aan de behoeften van elke klant en hoe we ervoor zorgen dat u het resultaat krijgt waarop u hoopt. Wij bekijken samen welke de beste oplossing is voor uw realisatie van een poort, trap, trapleuning, balkonleuning, terrasafspanning, hekwerken, smeedijzeren deuren en vensters, ... .Neem alvast een kijkje in onze gallerij van de reeds voltooide projecten!

Sedri Smeedwerken

Sedri Usinage

Streven naar kwaliteit en precisie

We hebben de ervaring en vaardigheden in combinatie met een uitgebreid machine park die nodig zijn om diverse materialen te bewerken naar uw wens.zowat elke soort klus aan te pakken die op onze weg komt. Wij beschikken over meerdere conventionele draaibanken, freestoestel, plooibank, snijbank, plasmasnijder, meerdere lasposten, rondslijpmachines (voor met rubber omwikkelde assen), drukbank,... en nog veel meer.

Sedri Technics

Sedri Technics

Deskundige Service - Onderhoud - Dépannage

We hebben de ervaring en vaardigheden die nodig zijn om zowat elke soort klus aan te pakken die op onze weg komt. Met Sedri weten klanten precies wat ze kunnen verwachten: professionaliteit, efficiëntie en uitzonderlijke resultaten. Deze service kan u aanvragen voor uw gehele machinepark met hydraulische, mechanische, elektromechanische, pneumatische onderdelen. Evenals kan u op ons rekenen voor diverse laswerken/reparaties van inox, staal, aluminium, koper,...

Sedri Building

Sedri Building

Bouwprojecten op maat

Sedri zet zich in om de klus te klaren, vooral als het gaat om deze service. U kunt erop rekenen dat wij professioneel, snel en efficiënt zijn en ervoor zorgen dat u bij elke stap in het proces tevreden bent. Wij staan bekend om onze specialisatie in het realiseren van metaalconstructies (Trappen, loopplatformen, constructies voor smalle en moeilijk bereikbare plaatsen,...) voor de industriële bedrijven, maar ook voor de overheidsgebouwen en de particulier markt.

Sedri Life & Business

Sedri Life & Business

De perfecte inrichting van uw bedrijfsvloer

Sedri is officiële plaatser van unieke, herplaatsbare schermen om uw bedrijsvloer in te delen in verschillende ruimtes. Dit alles door innovatieve schermen bestaande uit aluminiumprofielen met glazen of houten wanden te kiezen uit een uitgebreid gamma van materialen.
Wil u na enige tijd uw vloer toch nog anders inrichten, een ruimte groter maken of net een ruimte er extra bij maken. Géén probleem Sedri zorgt hiervoor.

Sedri Pharma

Sedri Pharma

Inoxbewerking van het hoogste niveau!

Wij zijn reeds een gevestigde waarde binnen de pharmaceutische sector. Onze klanten zijn wereldleiders met als enige eis:"only the best is good enough!". Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van inox voor diverse applicaties die worden gebruikt in steriele zones, laboratoria, research center,... waarbij er enkel de beste materialen en de vervaardiging ervan, voldoende is.